video werknemer

This player needs Flash Player 9 to display the video, please download it here.

Time is money! 

Vdet werkt volgens de nieuwste toepassingen en brengt mensen steeds korter en efficiënter bij elkaar.
De nieuwste toepassing bestaat erin om u als bedrijfsleider of personeelsverantwoordelijke een extra recruteringstool aan te bieden wanneer u naar nieuwe medewerkers op zoek gaat.

We brengen naadloos en GRATIS uw vacature/bedrijfsverhaal in beeld en woord met als doelstelling mensen op een efficiente manier korter bij elkaar te brengen. Wie beter dan uzelf kan hen vertellen wat u zoekt, wie uw bedrijf is en hoe fijn het is om in uw werkomgeving een nieuwe toekomst te maken.
De kandidaten krijgen uw verhaal te zien en zullen gemotiveerd en met een duidelijke kijk op hun nieuwe werkomgeving kunnen ingaan op de open vacature die u hen toespreekt via een videoboodschap. U kiest ervoor om met onze hulp uw organisatie/vacature in volle glorie in beeld te brengen. Verschillende bedrijven hebben zelf een bedrijfsfilm en geven Vdet het voorrecht hiermee aan de slag te gaan door deze via de website van Vdet toe te vertrouwen. Een duidelijk en volledig verhaal zullen diensten en productie, mensen en machines meer aandacht geven via uw bedrijfsfilm. Op een efficiënte manier de juiste fit tussen werknemer en werkgever maken is uiteindelijk dè ultieme doelstelling van alle betrokken partijen.
U zal zien dat u met correcte en leuke informatie en een uitgebalanceerd beeld u een extra troef heeft !

Videokandidaat 

De video-sollicitatie is in opmars.

Door de opkomst van het internet en digitale video wordt steeds meer gebruik gemaakt van communicatie met beeld en geluid. De nieuwste trend voor al uw selecties sluit daarop aan met de online video-sollicitatie. Het werven en vinden van de goede kandidaten is vaak niet gemakkelijk. Video-solliciteren wint vooral aan belangstelling bij kandidaten waarbij de persoonlijke presentatie belangrijk en direct contact met klanten noodzakelijk is. Naast de aandacht voor presentatie is ook het totaalbeeld van de kandidaat duidelijk. Attitude, spreektaal en enige vorm van stressbestendigheid zijn zichtbaar bij de eerste oogopslag en hoorbaar binnen de 10 seconden van de video. Onze werkwijze biedt  voordelen voor werkgevers en sollicitanten maar een videofilm vervangt onmogelijk het cv en het verdere sollicitatiegesprek. Wel biedt het video online sollicitatiegesprek een goede eerste indruk en voorselectie van elke kandidaat. Voor werkgevers werkt deze vorm van selectie eveneens directer, sneller en kostenbesparend dan bij een meer traditionele manier waarbij enkel het cv wordt doorgestuurd. Vdet is van mening dat het zich hiermee sterk kan onderscheiden. Voor werkzoekenden biedt Vdet de gelegenheid om zichzelf op een laagdrempelige en zeer onderscheidende manier te presenteren aan werkgevers. Hier geloven we in de slagkracht van de mens, de efficiente en de tijdbesparende factor. We durven nog een stap verder te gaan door eveneens een video opname te koppelen aan een vacture en/of bedrijf. Wanneer een business partner besluit om intern het bedrijf te promoten  via video zal Vdet hieraan meewerken. De potentiele werkzoekende krijgt op deze manier een schitterend beeld over de interne keuken, kan missie en visie beter begrijpen, collega's zien en horen praten. De slaagkans om de juiste fit te vinden tussen kandidaat en vacature wordt met de video formules een gegarandeerd succes.

Weet dat de potentiële werkgever de videopresentatie online bekijkt door middel van een persoonlijk login en paswoord. De kandidaten kunnen de bedrijfsvideo's eveneens online of in het kantoor bekijken. Beide tools zijn gratis en vrijblijvend voor zowel werkgevers als werknemers.