You never work alone! 

Het succes van Vdet heeft ongetwijfeld te maken met de manier waarop deze slogan wordt ingevuld. Opdrachtgever, consulent en uitzendkracht gaan bij Vdet een hechte samenwerking aan. Zijn er problemen op de werkvloer?
De uitzendconsulent is er om die problemen snel en adequaat op te lossen. Bij ziekte staat er direct een vervanger klaar om het werk over te nemen. Is uw contactpersoon afwezig dan wordt u geholpen door iemand anders die op de hoogte is. U hoeft uw verhaal niet nog eens te doen. Noem het een bedrijfscultuur. Eén die wérkt.

Office
Vdet  wil uw partner zijn op zoek naar de juiste kantoorondersteuning of wil uw sales mee verhogen. Van manager tot office support en van account manager tot gerant. Back - of front office.
De lat wordt hoog gelegd om het gewenste resultaten te realiseren. We bieden voor elk gewenst jobprofiel een oplossing op maat aan.
Bovendien staan we graag garant voor een kwalitatieve en doorgedreven selectieprocedure en een verdere persoonlijke begeleiding van elk 'office and sales' medewerker.
Horeca
Vdet maakt zich sterk in horecapersoneel en beschikt over een ruime werfreserve. Alle uitzendkrachten hebben een basisopleiding in HACCP achter de rug. Vdet hanteert selectieprocedures die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Zo vindt u snel en goed opgeleide en onmiddellijk inzetbare kandidaten voor korte en lange termijn.
Call Center
De telefoon is uw businesskaart in het bedrijf.
Vdet beschikt over een uitgebreide expertise in de wereld van de call centra. Wij zijn vertrouwd met elke vorm van telefoonwerk. Wij staan dan ook garant voor gekwalificeerd en gemotiveerd personeel en zijn specialist ter ondersteuning van callcentra, klantendiensten en helpdesk afdelingen. Van agent tot call center manager
Vdet Call, uw geknipte partner!
Promo & Events
Vdet kent de wereld van promo & events en staat ter beschikking voor al uw korte of lange opdrachten. Promo girls and boys, hostessen, medewerkers aan standenbouw en demonstratrices. Onze dynamische teams weten uw event of actie mee tot succes te maken.
IT
U heeft expertise nodig op vlak van ITconsultancy zodat uw informaticasystemen vlekkeloos draaien?
Wij bemannen uw helpdesk afdeling maar kunnen eveneens ingeschakeld worden wanneer uw een totaalproject wenst uit te rollen.
Vdet zorgt voor de ondersteuning door u in contact te brengen met de IT deskundigen die u zoekt.
Force
Vele handen maken licht werk. Mankracht voor eenvoudige, korstondige maar ook langdurige opdrachten. Vdet zorgt voor de juiste man/vrouw die met een gezonde attitude en een goede portie doorzettingsvermogen en ervaring al uw opdrachten tot een goed einde brengt.