Time is money! 

Vdet werkt volgens de nieuwste toepassingen en brengt mensen steeds korter en efficiënter bij elkaar.
De nieuwste toepassing bestaat erin om u als bedrijfsleider of personeelsverantwoordelijke een extra recruteringstool aan te bieden wanneer u naar nieuwe medewerkers op zoek gaat.

We brengen naadloos en GRATIS uw vacature/bedrijfsverhaal in beeld en woord met als doelstelling mensen op een efficiente manier korter bij elkaar te brengen. Wie beter dan uzelf kan hen vertellen wat u zoekt, wie uw bedrijf is en hoe fijn het is om in uw werkomgeving een nieuwe toekomst te maken.
De kandidaten krijgen uw verhaal te zien en zullen gemotiveerd en met een duidelijke kijk op hun nieuwe werkomgeving kunnen ingaan op de open vacature die u hen toespreekt via een videoboodschap. U kiest ervoor om met onze hulp uw organisatie/vacature in volle glorie in beeld te brengen. Verschillende bedrijven hebben zelf een bedrijfsfilm en geven Vdet het voorrecht hiermee aan de slag te gaan door deze via de website van Vdet toe te vertrouwen. Een duidelijk en volledig verhaal zullen diensten en productie, mensen en machines meer aandacht geven via uw bedrijfsfilm. Op een efficiënte manier de juiste fit tussen werknemer en werkgever maken is uiteindelijk dè ultieme doelstelling van alle betrokken partijen.
U zal zien dat u met correcte en leuke informatie en een uitgebalanceerd beeld u een extra troef heeft !